Cum sa folosesti corect un parfum

Cum sa folosesti corect un parfum

Primul pas si cel mai important este depozitarea parfumului. De cele mai multe ori acesta ajunge in dulapiorul de la baie pentru ca este mai accesibil, dar trebuie stiut ca variatiile de temperatura si umiditatea ii pot modifica aroma. Asadar cel mai potrivit loc pentru depozitarea parfumului este un loc uscat, ferit de lumina si caldura. Un alt aspect important este acela ca parfumul sa se pastreze intotdeauna cu capac.

Un alt pas important este testarea parfumului atunci cand doresti sa il achizitionezi. Aceasta se face intotdeauna pe piele si nu pe testerele de carton. De asemenea cand doresti sa  achizitionezi un parfum nu trebuie sa mirosi mai mult de trei parfumuri, pentru ca nu vei mai deosebi mirosurile.

La fel de important este aplicarea parfumului, care este indicat sa fie pulverizat la: baza gatalui, incheieturi, nivelul cotului si in zona urechilor. De mentionat ca la aplicarea parfumului pe incheieturi, niciodata sa nu lipiti incheturile pentru ca mirosul parfumului va fi descompus.

De asemenea trebuie stiut ca, la persoanele care au pielea uscata si nuanta pielii mai deschisa, mirosul parfumului va disparea mai rapid decat la persoanele cu o piele mai hidratata si mai cu o nuanta mai inchisa a pielii.

Foarte important de retinut, este ca atunci cand achizitionam un parfum, sa nu il alegem pe criteriul ca ne-a placut cum mirosea o anumita persoana, din cauza pH-ului care difera de la o persoana la alta, acesta va mirosi diferit.

Important este sa ne alegem parfumul si in functie de situatia in care ne aflam si de momentul zilei. De exemplu, dimineata si ziua se recomanda parfumurile mai fresh si florale, iar parfumurile mai puternice se vor potrivi mai bine seara si la evenimente mai speciale.

Totodata trebuie sa mentionam ca hainele nu se parfumeaza deoarece exista riscul de a se pata sau chiar decolora.
Este recomandat ca oricat de mult am aprecia un parfum, sa il schimbam din cand in cand cu un altul. Explicatia ar fi ca dupa o perioada te obisnuiesti cu aroma respectiva si nu il vei mai simti chiar daca el se simte la fel de intens pentru cei din jur si ulterior va aparea tendinta de a consuma o cantitate mai mare de parfum.

Intra chiar acum pe parfumuri orientale originale, pentru a alege parfumul original oriental potrivit pentru tine!

BRANDURI