Povestea HERAMBA

Cu drag

Mi-am dorit ca si romanii sa simta starea de spirit orientala, sa aiba aceeasi stare de relaxare si impacare, aceeasi bucurie de a trai ca si orientalii.

Am creat un colt de Orient in tara ca sa transmit acest spirit tuturor celor care-si doresc sa-l cunoasca, spre binele tuturor.

Nu am vrut sa am doar un simplu magazin, ci un magazin in care doamnele si domnii sa savureze o ceasca de cafea cu cardamon, sa simta vibratiile muzicii orientale si sa-si aleaga in tihna aroma de parfum potrivita, accesoriile sau hainele orientale care il atrag cel mai mult.

Va astept cu drag sa simtiti esenta senzualitatii si misterul elegantei orientale si sa ne bucuram impreuna!

Shaila Mishra

Heramba Orient Expres

Heramba Orient Expres este un concept initiat de Nicoleta Bujenita, concept prin care si-a propus sa aduca in Romania esenta senzualitatii si misterul elegantei orientale.

Povestea a inceput in urma cu multi ani cand, copil fiind, Nicoleta, atrasa de spectaculara lume orientala prin povestile si filmele in care a descoperit-o, isi imagina ca la nunta ei sa fie imbracata in sari si impodobita cu minunatele bijuterii specifice acestei culturi. Si ...am putea spune intamplator...., dar stim ca nimic nu e intamplator...., in urma unei vacante superbe petrecute in lumea orientala, vacanta plina de incarcatura emotionala si intamplari miraculoase, Nicoleta si-a propus sa aprofundeze relatia cu aceasta lume superba.

Si asa a inceput totul... In 15 ani cat a savurat lumea orientala, Nicoleta a descoperit, rand pe rand, obiceiuri, credinte, lucruri, oameni, locuri, povesti... tot ceea ce reprezinta chintesenta orientului si s-a simtit ca facand parte din aceasta lume magica. In Orient acum Nicoleta este cunoscuta sub numele de Shaila Mishra, nume sub care o vom denumi de acum incolo.

Pentru ca e incantata de toate descoperirile sale, Shaila Mishra a hotarat sa aduca acest iz de orient si in Romania. Si a ales sa importe tot ceea poate fi definit ca pur oriental.

A ales parfumurile originale orientale din Dubai, care te incanta atat cu aromele lor senzuale, unice cat si cu recipientele lor spectaculare.

Nici betisoarele sau conurile parfumate, din uleiuri naturale din India nu puteau fi uitate, pentru ca aduc impreuna cu ele miresmele si energiile orientale adevarate. Bakhoor, mai putin cunoscut in Romania, completeaza gama de aromoterapie orientala.

Prin eleganta si senzualitate pot fi definite si hainele sau salurile de casmir, de matase, de lana sau chiar de vascoza din India.

Pentru a aduce in Romania si mai multa magie din Orient, Shaila Mishra a ales ca afacerea sa fie numita Heramba Orient Expres. Heramba inseamna “Fiul prea iubit al mamei” si il reprezinta pe cel mai iubit zeu de catre orientali, zeul de bun augur, care este deschizator de drumuri, Zeul Ganesha.


Zeul Ganesha este extrem de popular in India. El este invocat pentru indepartarea obstacolelor din viata si la inceputul oricaror actiuni cum ar fi calatoriile, inceperea constructiei unei case sau orice altceva, pentru a le sprijini sa decurga foarte bine. Ganesha este zeul educatiei, cunoasterii si intelepciunii, al literaturii si al artelor frumoase. Toate ritualurile spirituale in traditia hindusa incep cu invocarea lui Ganesha. In traditia tantrica el este privit ca intruparea misterelor tantrice.

Simbolistica Zeului Ganesha:
- Urechile mari - Asculta mai mult
- Toporul - Taie obligatiile nesanatoase
- Coltul rupt - Sacrificiu pentru o cauza buna
- Mana care binecuvanteaza - Binecuvanteaza si protejeaza calea spirituala a eu-lui
- Stomacul mare - Primeste pasnic orice e bun sau rau in viata
- Fructele - Primesti orice iti doresti
- Capul mare - Gandeste la nivel mare
- Ochi mici - Capacitatea de a te concentra, de a te focusa
- Franghia - Inlatura obstacole
- Trompa - Eficienta inalta si adaptabilitate
- Boluri cu dulciuri - Recompensele unei vieti intelepte
- Soarecele - Semnifica dorinta si tinerea sub control a acesteia


BRANDURI