Lumea magica orientala creata in Romania prin Heramba Orient Expres este ajutata de binecunoscutele branduri orientale originale, pentru care Heramba Orient Expres este unic importator si distribuitor in Romania si anume:


Lattafa este unul din liderii de piata in Emiratele Arabe Unite in industria parfumurilor si produce marcile proprii, personalizate, de parfumuri originale orientale.

Datorita faptului ca are proprii parfumieri experimentati si calificati, pasionati de aceasta arta, Lattafa produce o gama larga de parfumuri, care satisfac gusturi variate ale clientilor, bazandu-se atat pe materie prima naturala, cat si pe substante sintetice, de o calitate si intr-o proportie aleasa astfel incat sa fie perfect tolerate de corp.

Sunt recunoscuti pentru ca niciodata nu au facut compromisuri in ce priveste calitatea produselor finite.

Chris Adams, Paris este un alt brand recunoscut in Orient.

Este o casa de parfumuri specializata pe parfumuri proaspete si contemporane. In colaborare cu Casa Nabeel, s-a dedicat in a crea arome inovatoare si cu semnatura unica.

Ei spun ca parfumierii lor au capacitatea de a intelege pulsul oamenilor si dependenta universala de frumusete, de aceea sunt preocupati sa creeze parfumuri fantastice, la preturi accesibile.

Chris Adams imbogatesc arome ale parfumierilor francezi si le gazduiesc in sticle care sunt lucrari ale renumitilor designeri europeni.


Khalis Perfumes este un alt brand recunoscut in lumea orientala de parfumuri originale orientale si este creatia presedintelui si directorului general Abdul Khalique Barudgar, proprietar de mare succes al mai multor afaceri in Orient, atat in acest domeniu cat si in constructii si productie.

Companiile Barudgar sunt recunoscute pentru faptul ca de peste doua decenii sunt preferate de foarte multi clienti care au ramas fideli brandului. Faptul ca cererea la nivel mondial de parfumuri originale orientale de calitate a avut o foarte mare crestere a fost unul din motivele pentru care Barudgar a decis sa intre si pe acesta piata.

El are credinta ca un produs de o calitate va fi intotdeauna apreciat si valorizat corect. Khalis Perfumes, pe langa fabrica de parfumuri, detine si cinci showroom-uri in Emiratele Arabe Unite si Jeddah si produce o gama larga de parfumuri si bukhoors de cea mai buna calitate.

satya.pngFondata in 1964, Satya a inregistrat o crestere exponentiala de-a lungul anilor, ajungand in prezent unul din cele mai cunoscute Grupuri de companii la nivel mondial. Ei produc si exporta in S.U.A si Europa betisoarele parfumate din uleiuri naturale Nagchampa care, in acest moment, este considerat a fi cel mai mare brand exportat de betisoare parfumate din India.

Ceea ce a dus la aceasta crestere substantiala a fost faptul ca materiile prime utilizate in procesul de fabricatie sunt constituite din extracte naturale de cea mai inalta calitate, parfumuri autohtone sau importate si alte materiale ecologice care concura la realizarea de betisoare cu ardere lenta si care emana parfumuri care rezista o lunga durata de timp atat in mediu inchis cat si in mediu deschis.


BRANDURI