Intrebari frecvente
Cum imi fac un cont?

Dati click pe butonul “Autentificare” si introduceti adresa de email in casuta “CREATI UN CONT NOU”. Apoi completati sectiunea de “INFORMATII PERSONALE” cu toate datele solicitate. La final dati click pe butonul “INREGISTRARE”. In acel moment aveti contul creat si veti primi un e-mail cu datele dumneavoastra. Va recomandam sa continuati cu inregistrarea adresei dand click pe butonul “ADAUGATI PRIMA ADRESA”, completand celelalte informatii solicitate si dand click pe butonul “SALVEAZA”.

Cum ma autentific?

Ca sa va autentificati dati click pe butonul “Autentificare” si introduceti adresa de email si parola in casuta “AVETI DEJA CONT LA NOI?”.

Ce fac daca nu mai stiu parola?

Dati click pe butonul “Autentificare” si selectati butonul “Ati uitat parola?” din casuta “AVETI DEJA CONT LA NOI?”. Se va deschide o fereastra in care va rugam sa va introduceti adresa de e-mail si sa dati click pe butonul “RECUPERAREA PAROLEI”. Veti primi un e-mail cu un link pe care va rugam sa il accesati si in acel moment parola dvs. va fi resetata. Intr-un nou e-mail veti primi o noua parola pe care va recomandam sa o modificati din sectiunea “CONTUL MEU - INFORMATII PERSONALE”.


Cum lansez o comanda?

Ca sa lansati o comanda adaugati in cos fiecare din produsele dorite, apoi mergeti la butonul “COS” si faceti urmatorii pasi:
1. verificati adresa de livrare sau adaugati alta adresa dand click pe butonul “Adauga o adresa noua”
2. selectati metoda de livrare din cele 3 optiuni existente: ridicare direct din Showroom-ul cu desfacere Heramba Orient Expres, Posta Romana sau Fan Courier
3. selectati modalitatea de plata dorita: transfer bancar sau in sistem ramburs
4. apasati butonul “CONFIRM COMANDA”.


Cum primesc produsele?

Exista 3 optiuni pentru a primi produsele de la Heramba Orient Expres si anume:
1. Puteti opta pentru ridicarea produselor de catre dumneavoastra direct din Showroom-ul cu desfacere Heramba Orient Expres. In acest caz va asteptam oricand , de luni pana sambata, intre orele 10:00 si 20:00, la sediul nostru din Str. Energiei nr.22, Corp B, Sat Costi, Com. Vanatori, Jud. Galati (Zona Metro)
2. Puteti opta pentru primirea produselor prin Posta Romana. In acest caz, daca valoarea comenzii dumneavoastra este mai mica de 100 de lei, contravaloarea transportului de 9 lei o achitati dvs. si va ridicati produsele de la cel mai apropiat oficiu postal fata de adresa de livrare declarata, in termen de 5 pana la 7 zile de la data transmiterii comenzii.
3. Puteti opta pentru primirea produselor prin firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier. In acest caz, daca valoarea comenzii dumneavoastra este mai mica de 100 de lei, contravaloarea transportului de 20 de lei o achitati dvs. Curierul va livreaza comanda in maxim 24-48 de ore de la data la care ati efectuat comanda.

Cum platesc produsele?

Exista 2 optiuni de plata:
1. Plata cu numerar, la livrare
2. Plata prin transfer bancar.
Mentionam faptul ca, daca ati optat pentru ridicarea produselor de catre dumneavoastra direct din Showroom-ul cu desfacere Heramba Orient Expres, atunci puteti achita si cu cardul.
De asemenea, in curand vom insera in magazinul online posibilitatea de a achita direct cu cardul.


Am garantie la produse?

Da, bineinteles ca aveti garantie la produse, comform legii. Conditiile pentru garantie sunt expuse in “Termeni si conditii de utilizare”, pagina a website-ului herambaorientexpres.ro


Cum returnez un produs?

Produsele se returneaza prin Fan Courier, la adresa Heramba Orient Expres din Str. Energiei nr.22, Corp B, Sat Costi, Com. Vanatori, Jud. Galati (Zona METRO). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre dvs. iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar, ca atare, va rugam sa specificati in scris contul bancar in care doriti sa primiti banii. Pentru mai multe informatii legate de conditiile de returnare a produselor, va rugam sa cititi sectiunea aferenta din “Termeni si conditii de utilizare”, pagina a website-ului herambaorientexpres.ro/


BRANDURI