Esenta de Parfum Arabesc Unisex, HAYAM AL HUB, 20 ml by Khalis, Ulei de Parfum Concentrat

HOEHAYHU20

KHALIS PERFUMES

HAYAM AL HUB este o esenta de parfum arabesc din categoria fresh-oriental. La varf, mandarina si lamaie, condimentate cu sofran. La mijloc, lemnul de guaiac este imbalsamat cu flori albe rare, si revigorat cu patchouli. La baza, aceleasi flori albe, in combinatie perfecta cu mosc suav, senzual, afrodisiac si ambra ademenitoare.

Alte detalii

65,00 lei cu tva

HAYAM AL HUB este o esenta de parfum arabesc din categoria fresh-oriental, preferat atat de barbatii cat si de femeile din Orient care, dupa cum se stie, stapanesc bine arta seductiei. Iar pentru a facilita seductia, este nevoie si de o aroma unica. Hayam al hub are aceasta aroma. 

La varf, mandarina si lamaie, condimentate cu sofran. La mijloc, lemnul de guaiac este imbalsamat cu flori albe rare, si revigorat cu patchouli. La baza, aceleasi flori albe, in combinatie perfecta cu mosc suav, senzual, afrodisiac si ambra ademenitoare.

 Continut: Esenta de Parfum tip Ulei de Parfum Concentrat, obtinut prin presarea la rece a ingredientelor, FARA ALCOOL, cu aplicator betisor din sticla integrat.

Cantitate: 20ml

Note de varffloral, fresh

Nu sunt oferte speciale acum.

Produse vizualizate

BRANDURI