Esenta de Parfum Arabesc Unisex, ILHAM AL AASHIQ 20 ml by Khalis, Ulei de Parfum Concentrat

HOEILHALAA20

KHALIS PERFUMES

Un cocktail exotic fresh-floral-usor oriental. La varf, mandarina, grefa, indulcite gingas de bergamot si ornate cu migdale amare. La mijloc, note: de la zmeura, la flori: freze, violete, iasomie, ori de la citrice, la condimentate: cardamom, asezate pe note marine racoritoare. La baza, patchouli revigorant, si note animalice afrodisiace si seducatoare: mosc si ambra indiana, pe ritm de vanilie.

Alte detalii

65,00 lei cu tva

Un cocktail exotic fresh-floral-usor oriental, o aroma rafinata, de exceptie, ca o briza racoritoare ce aduce parfumul florilor de pe camp si al  fructelor din livezi.  

La varf, citrice vesele si energice: mandarina, grefa, indulcite gingas de bergamot si ornate cu migdale amare. La mijloc, note: de la cele fructate: zmeura, la cele florale: freze, violete, iasomie, ori de la cele citrice, la cele condimentate: cardamom, asezate pe note marine racoritoare. La baza, patchouli revigorant, si note animalice afrodisiace si seducatoare: mosc si ambra indiana, pe ritm de vanilie.

Continut: Esenta de Parfum tip Ulei de Parfum Concentrat, obtinut prin presarea la rece a ingredientelor, FARA ALCOOL, cu aplicator betisor din sticla integrat.

Cantitate: 20ml

Note de varforiental

Nu sunt oferte speciale acum.

Produse vizualizate

BRANDURI