Magazinele noastre

Magazinele de desfacere Heramba Orient Expres sunt concepute astfel incat clientii sa simta miraculoasa lume orientala si sa vada detaliile care le releva esenta senzualitatii si misterul elegantei acestei culturi.

Ardem zilnic betisoare parfumate din uleiuri naturale importate din India tocmai ca inca de la intrare fiecare sa simta ca a intrat intr-o lume diferita, plina de arome naturale orientale. Am fost atenti la detaliile care stim ca fac diferenta in sensul ca am investit in bijuterii, podoabe si alte lucruri specifice orientului care dau savoare spatiului si incanta prin coloristica lor privirile. Fundalul muzical completeaza atmosfera mistica pe care am creat-o in acest colt oriental.

Fiecare client este primit cu bucurie, invitat sa viziteze magazinul sau sa se aseze in coltul special pregatit pentru a servi o ceasca de cafea pur araba, aromata cu cardamon sau pentru a fuma o narghilea. Astfel va putea sa se desfete testand mai mult decat trei parfumuri si sa isi aleaga ceea ce considera ca i se potriveste cel mai bine.

Va asteptam cu drag in coltul mirific pregatit de noi in cadrul magazinului de desfacere!

Introduceți o locație (de ex. cod poștal, adresa, oraș sau țara) pentru a găsi cele mai apropiate magazine.

#MagazinAdresaDistanța

BRANDURI